20 yıl önce milli irade tecelli etti

20 yıl önce milli irade tecelli etti

AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. Yıl dönümü nedeniyle AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan bir mesaj yayınladı.

A+ A-


AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. Yıl dönümü nedeniyle AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan bir mesaj yayınladı. Kaplan, mesajında “Tam 20 yıl önce bu gün milli irade tecelli etti. Millet vesayete son verdi. Biz büyük Türkiye Yüzyılı için 2023'te de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi. 

Siyaset03 Kasım 202214:11
Kaplan: “20 yıl önce milli irade tecelli etti” 
2023’E EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ 
3 Kasım 2022 tarihinde yapılan genel seçimler sonucunda yüzde 34.3 oyla tek başına iktidar olan AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. Yıl dönümü nedeniyle AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan bir mesaj yayınladı. Kaplan mesajında “Aşk ile koşan yorulmaz. Tam 20 yıl önce bu gün milli irade tecelli etti. Millet vesayete son verdi. Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dedi. Biz büyük Türkiye Yüzyılı için 2023'te de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. 20 yıldır bitmek bilmeyen hizmet aşkı ile durmadan yorulmadan koşan Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yol yürümekten gurur duyuyorum. Onun liderliğinde aziz milletimizin desteği ile engelleri bir bir aşarak hayal dahi edilemeyen icraatlar gerçekleştirilmeye devam edecek. Güçlü Lider Güçlü Türkiye yolunda nice nice yıllara” ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE AK PARTİ İLE ÇAĞ ATLADI 
AK Partinin iktidara gelişi ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerli otomobil TOGG'dan, savunma sanayiine, bilişimden sağlığa, eğitimden ulaşıma, toplu konuttan enerjiye, tarımdan sosyal yardımlarda ve iş hayatında Türkiye'ye çağ atlatarak Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıktığını ifade eden Kaplan “Türkiye varsa biz varız, Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz. Türkiye, bugün ulaştığı öz güvenle, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir. Bugün Türkiye, 20 yıl önce hayal dahi edemediğimiz şeyleri bir bir gerçekleştirirken, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline geldiyse bunu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a borçludur. İlerleyişimiz esnasında, elbette çeşitli engellerle karşılaştık. Ülkemizin menfaatleri için ne zaman adım atacak olsak karşımızda emperyalist güçleri ve onların Türkiye'deki basiretsiz maşalarını gördük. Çok şükür aziz milletimizden aldığımız güçle, Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve cesaretli duruşu ile bunları bir bir aştık” dedi. 

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ 
Devrim niteliği taşıyacak, ülkemizi, partimizi 2023 ve 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak nice projelerin aynı azim ve kararlılıkla hayata geçirileceğini ifade eden Kaplan “Biz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın azim ve kararlılığına yakışır bir şekilde Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve Teşkilatımızın bütün kademeleriyle birlik beraberlik ve uyum içerisinde 2023’e doğru emin adımlarla ilerliyoruz. AK Parti ailesi olarak aşkımızla, heyecanımızla ve milletimize olan sevdamızla inandığımız yolda yürümeye inşallah devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Kasım 2002'de milletimizin teveccühü ile iktidara gelişimizin 20. yılını kutluyor, Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için inandığı yolda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi karanlıklardan aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşturan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyor, 'Türkiye için Güven ve İstikrar' sloganı ile yürümeye devam edecek tüm dava arkadaşlarımızı saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. 


Bu haber toplam 420 defa okunmuştur