Milletvekili Can’dan Kırıkkale’ye Müjde

Milletvekili Can’dan Kırıkkale’ye Müjde

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Tıp Fakültesi MR sorunun çözüldüğünü açıkladı.

A+ A-

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan atama ile Kırıkkale’ye çeşitli branşlarda 7 atama yapılacağını belirtti. 

Can yaptığı açıklamada,”Sağlık Bakanlığının düzenlediği ve  30 Aralık 2020 tarihinde yapılacak olan 96. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasına göre ilimize;1 adet İç Hastalıkları Uzmanı
1 adet Adli Tıp Uzmanı1 adet Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 1 adet Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı1 adet Tıbbı Patoloji Uzmanı2 adet Pratisyen Hekim ataması yapılacaktır.”diye konuştu. 

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinin MR cihazı ile ilgili sorun giderildiğini söyleyen Can, “Ayrıca Yüksek İhtisas Hastanemizin MR cihazını yenilemek üzere hizmet alımı ile ilgili Sağlık Bakanlığından istenilen onay alınmış olup en yakın zamanda kiralanma işlemleri tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığınca İlimize 4 adet Hafif Çelik Taşıyıcılı Ön Üretimli Prefabrik 112 Acil Sağlık hizmetleri istasyonu binası yapım ihalesi sonuçlanmış en yakın zamanda yer tesliminin yapılmasıyla birlikte 60 gün içerisinde il merkezine 1 adet, Balışeyh, Delice ve Keskin ilçelerine 1’er adet yapılacaktır. Böylelikle ambulanslarımızın vakaya ulaşımının daha hızlı olması, daha kaliteli hizmet vermesi planlanmaktadır. Kırıkkale'mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 


Bu haber toplam 1216 defa okunmuştur