Olgun’dan Açıklama

Olgun’dan Açıklama

Taner Olgun’un Oğlu Çağatay Olgun Sosyal Medyadan açıklama yaptı.

A+ A-

Geçtiğimi günlerde vefat eden  Saz ve ses sanatçısı Taner Olgun’un Oğlu Çağatay Olgun Sosyal Medyadan açıklama yaptı.


Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ses ve Saz Sanatçısı Taner Olgun’un oğlu Çağatay Olgun Sosyal Medyadan açıklama yaptı. 


Olgun yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Değerli dostlar öncelikle babamın vefatından dolayı gerek yurt içinden gerek yurt dışından arayan tüm herkese çok çok teşekkür ediyorum rabbim herkesten razı olsun. Telefonlarına cevap veremediğim Kişiler lütfen kusura bakmasın telaşe ve yoğunluktan açamadıklarım oldu kimse yanlış anlamasın. Burda belirtmem gereken bazı konular da var herkes çok farklı şeyler çıkartmışlar bizzat gerçekleri ben burda sizlerle paylaşmak istiyorum.

1. Babamın Doğum tarihi ve yaşı hakkında yazılan haber yanlış babamın Doğum tarihi 01.06.1968 yani ölüm yaşı 44 değil 52 doğrusu bu şekilde

2. Babam son hafta gitmiş olduğu Kırıkkale SAMANLIK köyünde yakalanmış gibi bir haber var burda şu şekilde bir yanlış anlaşılma olmuş o köyde yakalanmıyor o düğünü çalarken artık hastalık etkisini göstermeye başlıyor halsizlik yorgunluk başlıyor sadece biraz köy yeri olduğu için hava biraz serin olduğundan dolayı üşüttüm diyordu.

3. Babamın her hangi bir kronik hastalığı falan yoktu ilk hastaneye götürdüğüm de doktorlar gerekli tahlilleri yaptıktan sonra ciğerlerinde enfeksiyon var dediler serum ve ilaç yazıp gönderdiler ondan sonra her geçen gün kötüleşmeye başladı sonra hastaneye yatırdık bu arada zaten lanet olası korona ciğerlerine kadar inmişti bu arada bi kaş farklı hastaneye götürdüm en son teşhis koyup yatırdılar 5 gün normal serviste son 5 gün de başka hastaneye sevk edip yoğun bakıma aldılar.

4. En çok bu duymuş olduğum bişeye üzüldüm babam hakkın da şöyle bir söylenti çıkmış BAŞKA ŞEYLER KULLANIYORDU O YÜZDEN CİĞERLERİ KALDIRMADI DEMİŞLER Babamı yakınen tanıyanlar bilir ki babam hayatında SİGARA dahi kullanmayan birisiydi ayrıca kendi arabasında bile kimseye sigara içirmezdi lütfen rica ediyorum herkesten farklı şeyler üretilmesin.

5. Benden için de annemden içinde yoğun bakımda yatıyor onlarda da varmış diye söylenti çıkmış şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki babamın ilk hastalandığı günden yoğun bakıma girdiği güne kadar gerekli tedbirlerimi alarak sürekli yanında ben vardım şükür bende hiç bir şey çıkmadı anneme de yakın temas olduğu için 14 gün tedbir amaçlı ev karantinası yaptılar. 

6. Hastalığının ilk gününden son gününe kadar gerek yakın çevrem ve en başta tüm HASTANE personeline çok çok teşekkür ediyorum hepsine sağ olsunlar gece gündüz hem babamla çok iyi ilgilendiler hem bize her aradığım da durumu hakkında bizleri bilgilendirdiler tekrar tekrar hepsine çok çok teşekkür ediyorum.

7. Lütfen rica ediyorum  hastanedeyken resmini göndermiş olduğu arkadaşlarından bir şey istiyorum onu size özel göndermiş sosyal medyada paylaşmayalım onlar sizde kalsın lütfen rica ediyorum.

 Şu an için sizlerle paylaşacağım bilgiler bu kadar lütfen farklı şeyler üretilmesin ve tekrar söylüyorum gerçekten o kadar çok arayan baş sağlığı dileyenler oldu ki herkesten Allah razı olsun tüm seven sevmeyenlerinden tek isteğim hakları varsa helal etmeleri ve babam için dua etmelerini istiyorum mezarına gelmek isteyenlere de söyleyim yerini KURŞUNKAYA KÖYÜ KIRIKKALE/KESKİN gelmek ziyaret etmek isteyenler gelebilirler tekrardan herkesten Allah razı olsun sağ olun Allah’a emanet”


Bu haber toplam 3221 defa okunmuştur