İlçelerde denetimler yapılıyor

İlçelerde denetimler yapılıyor

Kırıkkale Merkezde olduğu gibi ilçelerde de denetimler aralıksız devam ediyor.Hijyen, Maske ve Mesafe konularında dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı.

A+ A-


Kırıkkale Merkezde olduğu gibi ilçelerde de denetimler aralıksız devam ediyor. Denetimler kapsamında ilçelerde Hijyen, Maske ve Mesafe konularında dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede uygulanacak yeni tedbirleri içeren 'Koronavirüs İl Denetim Uygulaması Modeli', pilot il seçilen Kırıkkale'de hayata geçirildi. Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve bağlı okul ve kurumlarda denetimler yapılarak tedbirlerin daha da iyileştirilmesine yönelik gerekli uyarılarda bulunuldu. Hijyen, Maske ve Mesafe konularında dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı.


İçişleri Bakanlığının Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile başlattığı korona virüs denetimi Sulakyurt'ta gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile başlattığı korona virüs denetimi Sulakyurt'ta gerçekleştirildi. Denetime Kaymakam Karataş ve Belediye Başkanının yanı sıra İlçe Başhekimi, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Tarım Müdürü ve bağlı ekipler katıldılar. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının toplum sağlığı için önemine dikkat çeken Kaymakam Karataş, belirlenen eksikliklerle ilgili olarak da uyarılarda bulundu.



Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur