Kırıkkalespor, 3 Puanı aldı

Kırıkkalespor, 3 Puanı aldı

Kırıkkalespor, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı

A+ A-

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde ağırladığı 52 Orduspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Kırıkkalespor’un 2 golünü de Aykut Çift kaydetti.

 
AYKUT GOLLERİYLE TAKIMI SIRTLADI
Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde 52 Orduspor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında geriye düşen Kırıkkalespor, Aykut Çift’in penaltıdan kaydettiği 2 golle maçtan galip ayrıldı. 

KARŞILAŞMANIN İLK GOLÜ 58’İNCİ DAKİKADA ORDUSPOR’DAN GELDİ
Her iki takımında sakin bir tempo ile başladığı maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarının başlaması ile birlikte her iki takımda tempoyu artırırken golü bulan taraf 52 Orduspor oldu. Orduspor’un golünü 58’inci dakikada, Sebahattin Usta kaydetti. 

4 DAKİKA ARAYLA 2 PENALTI
Karşılaşmanın 75’inci dakikasına kadar 1 farkla geride olan Kırıkkalespor, 76’ncı dakikada kazandığı penaltı ile beraberliği yakaladı. 80’inci dakikada bir penaltı daha kazanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bu penaltı ile birlikte 1 farkla öne geçti. Penaltıların ikisini de gole çeviren Aykut Çift takımı sırtlayan isim oldu. Sahadan başka gol sesi yükselmezken, Kırıkkalespor 3 puanın sahibi oldu.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor –52 Orduspor maç künyesi;

STAT: Başpınar 17 Ağustos Stadyumu

HAKEMLER: Murat Ercan, Abdulkadir Yılmazoğlu, Eray Tanık, Orhan Karaboğa

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR İLK 11: Emre Avcı (66. Dk. Yasin Poyraz), Aykut Çift (90+1 Necmican Cebeci), Ali Helvacı (86. Dk. Özkan Yiğiter), Ender Gör, Oğuzhan Demirer (46. Dk. Berke Yanmaz), Bilal Özdemir, Mehmet Bozcan, Doğukan Subaşı, Muammer Atalay (66. Dk. Şeref Ercan), Fatih Ergen, Emrullah Avaşar

52 ORDUSPOR İLK 11: Sebahattin Usta, Oğuzhan Birben (67. Dk. Berkay Yıldız), Halil İbrahim Pekşen, Yavuz Alemdar, M. Emin Balcılar, Eyüp Poyraz, Görkan Erdöl, Cantuğ Temel, Emrullah Sarıhasanoğlu, Eşref Korkmazoğlu (82. Dk. Kaan Kılıçaslan), Yusuf Avcılar

SARI KARTLAR: (Kırıkkale Büyük Anadoluspor – 52. Dk. Fatih Ergen, 54. Dk. Bilal Özdemir) / (52 Orduspor – 60. Dk. Sebahattin Usta, 61. Dk. Halil İbrahim Pekşen, 71. Dk. M. Emin Balcılar, 75. Dk. Yusuf Avcılar, 81. Dk. Eşref Korkmazoğlu)


Bu haber toplam 1147 defa okunmuştur