Kırıkkalespor, İkinci Yarının İlk Maçına Çıkıyor

Kırıkkalespor, İkinci Yarının İlk Maçına Çıkıyor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Çarşamba günü kendi sahasında 52 Orduspor'u konuk edecek

A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonu misli.com 3. Lig 4. grupta mücadele eden ve ilk yarı sezonunu 19 puanla 11. sırada tamamlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Çarşamba günü kendi sahasında 52 Orduspor'u konuk edecek



17 haftalık futbol sezonunu geride bırakan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun ilk karşılaşmasını oynadığı 52 Orduspor FK ile bugün yeniden karşılaşacak. Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli sorunlar yaşamasına rağmen, ligin üst sıralarına aldığı puanlarla yükselme başarısı gösteren temsilcimiz kırmızı lacivertliler, ikinci yarı sezonunun ilk karşılaşmasını yine bugün kendi sahasında Ordu temsilcisiyle oynayacak. Sezon arasında yaptığı transferlerle boşlukları dolduran şimşekler, sezon boyunca çok iyi puanlar alarak, bir üst lige ismini yazdırma hedefinde.



Sezon ortasında teknik direktör Erman Güraçar ile anlaşma sağladıktan sonra ivme yakalayan şimşekler, sezon arasında da oyuncu eksikliği yaşanılan mevkilere de destek amacıyla transferler yaptı. Son hazırlıklarını tamamlayan şimşekler, Çarşamba günü Başpınar stadyumunda saat 13.00’te Ordu temsilcisini konuk edecek. Karşılaşmayı Murat Ercan yönetecek.  Yardımcı hakem olarak ise Abdulkadir Yılmazoğlu ve Eray Tanık görev yapacak. Dördüncü hakem olarak ise   Orhan Karaboğa yer alacak. Gözlemci İrfan Çakır, temsilci ise Hüseyin Demir olacak.


Bu haber toplam 1075 defa okunmuştur