Tongar, Kırıkkaleli sevenleri ile buluştu

Tongar, Kırıkkaleli sevenleri ile buluştu

Yazar ve aile danışmanı Hatice Kübra Tongar, Kırıkkaleli sevenleri ile buluştu.

A+ A-


Yazar ve aile danışmanı Hatice Kübra Tongar, Kırıkkaleli sevenleri ile buluştu. Hamur Organizasyon himayesinde, İl Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.



TONGAR’A YOĞUN İLGİ
Yazar ve aile danışmanı Hatice Kübra Tongar, bugün saat 14.00’te, Kırıkkale İl Müftülük Konferans Salonu’nda Kırıkkaleli vatandaşlarda buluştu. Kırıkkaleli vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan ünlü yazara büyük ilgi gösterdi. Tongar, Kırıkkale’de yaptığı söyleşide, kendisini dinlemeye gelenlere, ‘Aile, Hoşgörü ve Çocuk ilişkileri’ konularında seminer verdi. 

HATİCE KÜBRA TONGAR KİMDİR?
15 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hatice Kübra Tongar, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü onu derecesi ile bitirdi. Daha sonra Arel Üniversitesi Psikoloji alanında Yüksek lisansını tamamladı. Tongar, lisans eğitimi sorasında çocuk gelişimi ve eğitimi konularında dersler aldı. Tongar, edindiği tüm bu bilgileri yazdığı kitaplar ile insanlara aktarmaya başladı. Şuanda İnstagram’da 2 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Tongar, söyleşiler ile bilgilerini paylaşmaya devam ediyor. 


Kırıkkale, Kırıkkale haber, Kırıkkalespor, TFF, Kırıkkale Son Dakika, Kırıkkale Canlı Yayın, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Haber, 


Bu haber toplam 422 defa okunmuştur