KIRIKKALE EKİBİ DÜZCE'DE

KIRIKKALE EKİBİ DÜZCE'DE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Düzce’de meydana gelen depremden zarar gören yapıların tespiti için hasar tespit çalışması başlattı.

A+ A-

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya başlarken, sahada hasar tespit çalışmaları da başlamış durumda.

SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADILAR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Düzce’de meydana gelen depremden zarar gören yapıların tespiti için hasar tespit çalışması başlattı. Deprem’den zarar gören yapılarda hasar tespit çalışmalarında bulunmak üzere Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri Düzce’ye gitti. Kırıkkale Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere İl Müdürlüğümüz personelleri Düzceye ulaştılar” ifadelerine yer verildi. Diğer taraftan Bakanlığın Yapı işleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı içerisinde mühendis ve uzmanların bulunduğu 74 kişiden oluşan 37 ekip, hasar tespiti ve çalışmalara destek olmak üzere Düzce’de çalışmalara başladığı öğrenildi.


Bu haber toplam 470 defa okunmuştur