Cumhurbaşkanımızın  Ziyareti Verimli Geçti

Cumhurbaşkanımızın Ziyareti Verimli Geçti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırıkkale ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede ziyaretin Kırıkkale için son derece verimli olduğunu ve Cumhurbaşkanımızın Kırıkkale'den memnun ayrıldığını söyledi.

A+ A-

YENİ BİR DÖNEME GİRDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gazete imtiyaz sahipleri ziyaretinde Kırıkkale'nin bu ziyaretle birlikte yeni bir döneme girdiğini ve şehrimizin geleceğinin parlak olduğunu vurguladı. Saygılı "Cumhurbaşkanımız yaptığı konuşmalarda Kırıkkale'nin artık savunma sanayinin merkezi olduğunu ısrarla dile getirdi. Roketsan'ın yapacağı modern silahlar  Kırıkkale'de kurulacak fabrikalarda hayat bulurken, Karacalı mevkiine yapılacak Jandarma Genel Komutanlığına ait Mühimmat Depo Komutanlığının ise yaptırımlarına hız vereceğinin altını çizdi.''dedi.


KIRIKKALE'NİN GELECEĞİ AYDINLIK

Kırıkkale'nin geleceğini bu tür yatırımlarla daha aydın olacağını ifade eden Başkan Saygılı, " Cumhurbaşkanımız Kırıkkale ziyaretinde bu yatırımların müjdesini vererek projelerin hayata geçirilmesini hızlandırdı. Savunma sanayine yönelik kamu yatırımlarının hızlanması ve paralel olarak Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası öncülünde kurulan ve Silah İhtisas OSB'de arsası tahsis edilen insansız savunma araçları üretimi ise özel sektör alanında ayrı bir yatırım hızı katacak.''şeklinde konuştu.  Ziyaretinde ilimiz için oldukça unut verici olduğuna dikkat çekti. 


Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur