ŞEHİT ÖZGÜR MUTLU ANILDI

ŞEHİT ÖZGÜR MUTLU ANILDI

Güven Dağı Üs Bölgesine pkklı teröristlerin saldırması ile çıkan çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan P.Söz. Er Özgür Mutlu Şehit oluşunun 5.yılında dernekte ve Şehitlikte anıldı.

A+ A-

2 Aralık 2016 tarihinde Güven Dağı Üs Bölgesine pkklı teröristlerin saldırması ile çıkan çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan P.Söz. Er Özgür Mutlu Şehit oluşunun 5.yılında dernekte ve Şehitlikte anıldı. 

İlk program Şehidimizin ailesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesinde ikram edilen yemek ile başladı.

Dernekteki proğramda Nur Cami emekli İmam Hatibi Davut Değişici ve Muradiye Cami İmam Hatibi Ramazan Kırçiçek tarafından okunan Kur'an-ı Kerim,Şehit Cengiz Topel Cami İmam Hatibi Abdullah Tekin tarafından yapılan dualar ile Şehidimiz Özgür Mutlu anıldı.

Dernekteki proğram Şehitlik ziyareti ile devam etti. 

Şehitlikteki programda,Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehidimiz Özgür Mutlu hakkında bilgilendirme yapıldı.
 “Şehidimiz Özgür Mutlu;
Vatani görevini tamamladıktan sonra Sözleşmeli Er olarak Sivas 5.Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrinde temel eğitimini tamamlayarak 13 Ağustos 2016 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesindeki 2.Hudut Tabur Komutanlığı emrinde görevine başlamıştır.
Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu kardeşimiz 02 Aralık 2016 tarihinde Hakkari İli Çukurca İlçesi Güven Dağı Üs Bölgesinde bölücü pkk terör örgütü ile girilen çatışma sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır.
Bekar olan Şehidimiz Kırıkkale Nur Camide kılınan cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir”dedi.

Şehitlik Cami İmam Hatibi İsa Erkoç tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.
Şehit Özgür Mutlu’nun kabir ziyaretinden sonra diğer Şehit kabirleri de ziyaret edilerek bütün Şehitlerimiz dualarla anıldı.
Ruhları Şad,Mekanları Cennet Olsun.


Bu haber toplam 812 defa okunmuştur