Misafir

Misafir  Kalem

 

BİR TEBRİKTE KIRIKKALESPOR TARAFTARINA

A+A-

Takımını gerek evinde oynadığı karşılaşmalarda, gerekse deplasmanda yalnız bırakmayan, yürekten destekleyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor taraftarı hafta sonu Çubukspor ile oynanan karşılaşma öncesi ve karşılaşma süresince insanların tüyünü diken diken eden görüntülerin oluşmasına neden oldu.

“Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atan taraftarlar, Esad rejminin alçak saldırısı sonucu şehit olan 34 askerimizi unutmadı.

İdlib’de şehit olan askerlerimizin isimleri anons edildiğinde taraftarlar hep birlikte “Burada” diyerek karşılık vermesi duygu yükünün doruk noktasına çıkardı.

Kırıkkale Belediyesinin karşılaşma öncesi taraftarların oturacağı her bir koltuğa şanlı ay yıldızlı bayrağımızı koyarak taraftarın şanlı bayrağımız ile oluşturduğu güzel görüntüler oluşmasını sağlaması da ayrıca taktir edici bir düşünce.

ŞAMPİYON TAKIM GİBİ OYNAMALILAR

Şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Kırıkkale Büyük Anadolulu Spor hafta sonu bilindiği gibi Çubuksporu konuk etti.

Karşılaşma son derece heyecanlı geçti, Çubukspor baskılı başladığı oyunda 1-0 öne geçti, tribünler skorun eşitlenip Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un öne geçeceğine inansa da sahadaki futbolcularda şampiyonluğa yürürken kayıp edilebilecek bir puanın tedirginliği vardı.

Önceki haftalarda ki performanstan uzak bir görüntü sergileyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor’lu futbolcular uzaktan buldukları bir şut ve Çubuksporstoperinin kendi kalesine attığı gol ile karşılaşmayı 2-1 önde tamamladı.

Ligin sonunun yaklaştığı bu haftalarda futbolculardaki telaş bir yere kadar anlaşılabilir, ancak şampiyon takım gibi oynamalılar. Geri çekilmeden üstünlüğünü rakip takıma hissettirmeliler.

Bunu neden mi söylüyorum iki maç sonra Şampiyonluğu ilan edeceğiz, ama önemli olan Play-of maçları.

Kırıkkaleliler özlemle 3. Lige çıkmayı istiyor. Bu yolda takımına sonsuz destek veriyor.

Taraftar ve yönetim tek vücut olmuş futbolcularını desteklemekte, ben sezonun bütün yükünü sırtlayan içeride dışarıda net sonuçlara güzel oyun ile ulaşan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’lu futbolcuların üzerlerindeki ölü toprağı atıp Play-Off rakiplerinin korkulu rüyası olacaklarına inancım sonsuz.

O sene bu sene…

Kırıkkale Büyük Anadoluspor önümüzde ki sezon 3. Ligde olmalı ve olacaktır.

Futbolcularımıza inancım sonsuz….

 

 

 

Bu yazı toplam 3792 defa okunmuştur.

Yazarın Geçmiş Köşe Yazıları