İkinci Bahar Sevenleri ile  Buluştu

İkinci Bahar Sevenleri ile Buluştu

Kırıkkale'de, İkinci Bahar Tiyatro Severlerle Buluştu

A+ A-

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde Genç Sanat Merkezi tarafının öncülüğünde Tiyatronun önemli Ustalarından Cihat Tamer ve Bedia Ener’in olduğu İkinci Bahar Tiyatro Severlerle Buluştu

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Usta ve deneyimli oyuncu kadrosundan ”İkinci Bahar” tiyatro oyunu seyircisiyle Kırıkkale’de buluştu. Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde Genç Sanat Merkezi tarafının öncülüğünde Tiyatronun önemli Ustalarından Cihat Tamer ve Bedia Ener’in olduğu “İkinci bahar” renkli görüntülere sahne oldu. 

 

İKİ KUŞAĞIN HAYATA BAKIŞI

Oyunculukta 50.yılını kutlayan Cihat Tamer’e oyunda Bedia Ener, Dost Elver, Pınar Ünsal ve Serkan Budak eşlik etti.  İki kuşağın, hayata, aşka farklı penceren bakışlarını komik bir dille anlatan oyunda evlilik konusunda anlamlı mesajlara da yer verildi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda sahne alan İkinci Bahar adlı oyun büyük bir ilgi gördü.

 

300'DEN FAZLA ETKİNLİK

Genç Sanat kurucusu, aynı zamanda Kırıkkale Kültür ve Sanat Derneği yönetim kurulu üyesi O. Baturhan Çetin Kırıkkale'yi 10 yıldır olduğu gibi her durumda usta oyun ve oyuncular ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Çetin ayrıca şehrin önde gelenlerinden de bu tarz etkinliklere destek vermelerini, kötü alışkanlıklar ve şiddetten toplumu uzaklaştırmak için sanat ve estetiğin önemini vurgularken, Genç Sanat 10 yılda 300 den fazla etkinliği Kırıkkaleliler ile buluşturmuştur dedi.


Bu haber toplam 2333 defa okunmuştur