Başkan Saygılı’dan, 81 İlde 81 Okula Süt Şekeri

Başkan Saygılı’dan, 81 İlde 81 Okula Süt Şekeri

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından 81 ilde 81 Okula Kırıkkale’nin markası olan Süt Şekeri gönderildi.

A+ A-

Kademeli olarak ders zili çalan 81 ilde 81 okula Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Kırıkkale’nin markası olan Süt Şekeri gönderildi.
Bakan Selçuk’a Başkan Saygılı’dan Destek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarını özleyen öğrencilerin özlemlerini gidermek için Mart ayı içerisinde okulların açıldığı ilk ders günü teneffüsün 40 dakika olacağını twitter hesabından duyurmuştu. Bu tweetin ardından Bakan Selçuk’a Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan da destek gelmiş ve okulların tekrar açıldığı gün 81 ilde 81 okula Süt Şekeri göndereceklerini twitter hesabından duyurmuştu. Başkan Saygılı bu sözünde durarak kademeli olarak okulların açılacağı Pazartesi gününden önce 81 ilde 81 okula Kırıkkale’nin markası olan Süt Şekeri gönderdiğini yine twitter hesabından açıkladı.
Twitter Hesabından Duyurdu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında “Sayın Bakanım @ziyaselcuk, Söz verdiğimiz gibi 81 ilde 81 okula ilimizin tadı Süt Şekerlerini yola çıkarttık. Okullarını çok özleyen yavrularımıza ilk teneffüs ziliyle çifte mutluluk yaşatıyoruz. Çocuklarımıza Afiyet olsun..” ifadesine yer verdi. Belediye Başkan Mehmet Saygılı içinde bulunduğumuz dönemden en fazla etkilenenlerin arasında öğrencilerin olduğunu söyleyerek “Hayatları boyunca unutamacakları bir dönem yaşıyorlar. Günlerce okullarından uzak kaldılar, arkadaşlarını öğretmenlerini, okul sıralarını özlediler.” İfadesini kullandı.
Kırıkkale’nin Markası Süt Şekeri
 Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Milli Eğitim Bakanlığımız çocuklarımızı salgından korumak için eğitim ve öğretime ara vermişti. Kademeli olarak çocuklarımız tekrar sıralarını yavaş yavaş kontrollü şekilde doldurmaya başlıyorlar. Bizde Milli Eğitim Bakanımızın ilk ders günü ilk teneffüsün 40 dakika olacağı yönündeki mesajına kayıtsız kalmayarak ilimizin markası olan Süt Şekerlerini 81 ilde 81 okula gönderme sözü vermiştik. Bu sözümüzü okullar açılmadan yerine getiriyor ve 81 ilde belirlediğimiz 81 okula süt şekerlerini ulaştırmak için yola çıkarttık” dedi.


Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur