Milletvekili Can'dan Kırıkkale İçin Müjde

Milletvekili Can'dan Kırıkkale İçin Müjde

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale'nin doktor ihtiyacı için yaptığı girişimler sonucunda Kırıkkale İçin Atama yapılacak

A+ A-

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili  Ramazan Can,  Kırıkkale'nin doktor ihtiyacı için yaptığı girişimler sonucu 6 Mart'ta yapılacak 91. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında ilimize Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Nükleer Tıp, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanları ile 2 adet Pratisyen hekim ataması yapılacağını müjdesini verdi.

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Kırıkkale İçin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Can yaptığı çalışmalar kapsamında Sağlık bakanlığı ile görüşerek Kırıkkale'nin ihtiyacı olan doktorların atamasının 6 Mart'ta yapılacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Can Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Sayın Valimiz ve İl Sağlık Müdürümüz ile birlikte Sağlık Bakanlığımıza yapmış olduğumuz girişimler neticesinde Kırıkkale’mizin Doktor ihtiyacına binaen 6 Mart tarihinde yapılacak 91. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında ilimize Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Nükleer Tıp, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanları ile 2 adet Pratisyen hekim ataması yapılacaktır. 12 Mart tarihinde ise yapılacak ilk defa ve yeniden atama kurasında Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Nükleer Tıp, Yoğun Bakım alanında uzman hekimler ile 5 adet Pratisyen hekimin isteğe bağlı atamaları gerçekleştirilecektir. Böylece Kırıkkale'mizin Doktor ihtiyacının büyük bir bölümü karşılanmış olacaktır. Kırıkkale’mize hayırlı olsun.


Bu haber toplam 1983 defa okunmuştur