KIRIKKALESPOR’DA,  ERKAN KAYA DÖNEMİ

KIRIKKALESPOR’DA, ERKAN KAYA DÖNEMİ

Kırıkkalespor, Teknik Direktör sorununu kısa zamanda çözdü.

A+ A-

Geçtiğimiz hafta Teknik Sorumlusu Salih Eken ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Kırıkkale’nin 3. Lig temsilcisi Kırıkkalespor Teknik Direktörlük sorununu çözdü. Kulüp Başkanı Veli Uça, yönetim kurulunun yaptığı görüşmeler sonucunda Teknik Direktörlük görevine Kırıkkale’nin yetiştirdiği başarılı teknik adamlardan Erkan Kaya’yı teknik direktörlüğe getirildiğini duyurdu.

KIRIKKALE’NİN YAKINDAN TANIDIĞI İSİMLER

Kırıkkalespor  Teknik Direktör sorununu kısa zamanda çözdü. Kırmızı-lacivertli yönetim arayışlarını tamamlayarak Eken’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Kırıkkale spor camiasının yakından tanıdığı, futbolculuk döneminde Kırıkkale’ye büyük hizmetleri olan tecrübeli teknik direktörlerden Erkan Kaya takımın başına getirildi. Kaya’nın yardımcılıklarını ise yine Kırıkkalespor’un eski futbolcularından Mete Metin ve kaleci antrenörü Hamit Tüzün yapacak.

YÖNETİM AÇIKLAMA YAPTI

Kulüp Başkanı Veli Uça “Salih Eken ve ekibine bu zamana kadar göstermiş oldukları emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder kariyerlerinde başarılar dileriz. Ayrıca Salih Eken’den boşalan Teknik Direktörlük Koltuğuna ise Kırıkkalemizin değerli hocalarından Erkan Kaya getirilirken Yardımcı hocalığını Mete Metin,Kaleci Antrenörlüğünü ise Hamit Tüzün yapacak. Haftayı bay geçen takımımız çalışmalarını yoğun tempoda devam ettirken 19 Mart’ta kendi sahasında Kuşadasıspor ile karşılaşacak. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Bu haber toplam 714 defa okunmuştur