Kırıkkalespor, evinde 1 puan aldı

Kırıkkalespor, evinde 1 puan aldı

Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Darıca Gençlerbirilği ile puanları paylaştı. 1-1 eşitlikle sonuçlanan karlışalmada her iki takımda hanesine birer puan yazdırabildi.

A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Darıca Gençlerbirilği ile puanları paylaştı. 1-1 eşitlikle sonuçlanan karlışalmada her iki takımda hanesine birer puan yazdırabildi. 



2022-2023 futbol sezonunun bu hafta 32'nci karşılaşması oynandı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve sezon boyunca bu dengesiz gidişatını sürdüren Kırıkkalespor, sezonun resmi olarak bitimine son iki hafta kala kendi evinde Darıca Gençlerbirliği'ni ağırladı. Karşılaşmanın henüz 9'uncu dakikasında Darıcalı futbolcu Ahmet Gökbayrak sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü attı. İlk yarı, başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı.


İkinci yarıya hırslı şekilde ve oyuncu değişiklikleriyle başlayan Kırıkkalespor, dakikalar 68'i gösterdiğinde Talha Aydemir'den eşitliği getiren golü buldu. 1-1 Geriye kalan dakikalarda her iki takımda yakaladığı fırsatları iyi değerlendiremedi. 90 dakikanın sonucunda 1-1 eşitlikle her iki takımda puanları paylaştı. Resmi olarak sezonun bitimine son 2 hafta kala Kırıkkalespor, 33 puanla 11'inci sırada yer aldı.


Bu haber toplam 322 defa okunmuştur