Kırıkkalespor'da, kamp başladı

Kırıkkalespor'da, kamp başladı

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubun şampiyonu olarak 3. Lige adını yazdıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubun şampiyonu olarak 3. Lige adını yazdıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Şimşekler, ikinci etap çalışmalarını Ankara’da kamp çalışmalarında sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon sergilediği futbolla göz dolduran ve başarı elde ederek BAL’dan 3. Lige yükselen kırmızı lacivertliler, yeni sezon için ilk etap çalışmalarını Kırıkkale’de tamamladı. İkinci etap çalışmaları için Ankara’ya giden şimşekler, çalışmalarına ara vermeden devam etti. Teknik Direktör Hasan Basri Kara ile birlikte sahaya çıkan takım, sıkı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Şimşekler yeni sezon için kamptaTürkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubun şampiyonu olarak 3. Lige adını yazdıran Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi futbolcularla yeni sezonda şampiyonluk için söz veren Kulüp Başkanı Veli Uça, kendine başkanlık görevini layık görenlere teşekkür etti. Uça, “Futbolcu transferlerimiz üzerinde iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Çok sayıda transfer gerçekleştirdik ve daha da transfer gerçekleştireceğiz. İnşallah yeni sezonda şampiyon olarak hedefimiz 2. Lige çıkan takım olmaktır. Hep birlikte inanan şehrin inanan çocukları sloganıyla çıktığımız bu yolda başarıyla sezonu kapatmak olacaktır” dedi


Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur