Gram altın, fiyatlarında sert yükseliş

Gram altın, fiyatlarında sert yükseliş

Gram altın 1022 lirayı, ons altın da 1713 doları aştı.

A+ A-

Dolardaki güçsüzlük ve ABD Hazine kağıdı getirilerindeki düşüşle birlikte altın fiyatları hareketlenmeye başladı. Gram altın 1022 lirayı, ons altın da 1713 doları aştı.

Altın fiyatlarında uzun süredir görülmeyen yükseliş dalgası ortaya çıktı. Ons Altın ABD dolarındaki güçsüzlük ve ABD Hazine kağıdı getirilerindeki düşüşün etkisiyle dün son 1 ayın en yüksek seviyesine tırmandı. Dün Gram Altın 1026.7 lira, ons altın ise 1716 dolara kadar yükseldi.

 

 

GRAM ALTIN PRİMLİ SEYREDİYOR

Gram ve ons altın fiyatlarında sert yükseliş Gram Altın fiyatı düne göre düşük olsa da son 1 ayın zirvelerinde işlem görüyor. Gram altın güne 1020 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1018 lira, en yüksek de 1022 lira seviyesini gördü. Şu sıralar gram altın 1020 liradan alıcı buluyor.

 


KONGRE SEÇİMLERİ DE ETKİLİ OLUYOR

Gram ve ons altın fiyatlarında sert yükseliş

ABD'de sayımı devam eden kongre ara seçimleri de piyasalar üzerinde etkili oluyor. Cumhuriyetçilerin önde götürdüğü öne sürülen kongre seçimlerinde Biden'ın egemenliği sekteye uğrayabilir.

 

Gram ve ons altın fiyatlarında sert yükseliş

Piyasaların bir diğer beklediği önemli gelişme ise ABD'de yarın açıklanacak olan enflasyon oranları. Enflasyon verisi Fed'in faiz artırım hızında büyük paya sahip olacak.


Gram altın, Altın Fiyatı, Dolar Fiyatı, Altın Ne Kadar, Canlı Altın, Piyasalar, Ekonomi, Kırıkkale, Kırıkkale Haber, Kırıkkale Altın, Kırıkkale Kuyumcular, Kırıkkale, 


Bu haber toplam 419 defa okunmuştur