SAYGILI KANAAT ÖNDERLERİ İLE BULUŞTU

SAYGILI KANAAT ÖNDERLERİ İLE BULUŞTU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ve AK Partili yöneticiler, parti binasında Kırıkkale’nin kanaat önderleri ile biraraya gelerek güncel konular hakkında görüştüler.

A+ A-

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  ve AK Partili yöneticiler, parti binasında Kırıkkale’nin kanaat önderleri ile biraraya gelerek güncel konular hakkında görüştüler.


AK Parti il başkanlığında kanaat önderleri ile istişare toplantısı yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da katıldığı toplantıda ülke ve şehir gündeminde yer alan konular üzerinde istişarede bulunulduğu belirtildi. Saygılı, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda “AK Parti İl Başkanlığımızda, şehrimizde ki kanaat önderleri ile bir araya gelerek, verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.  İl Başkanı Mustafa Kaplan’da “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı'nın katılımıyla kanaat önderlerimizle aylık olağan istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Teşkilat faaliyetlerimizi değerlendirip, ülke ve şehir gündeminde yer alan konular üzerine istişarelerde bulunduk. Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın.” temennisinde bulundu.  


Bu haber toplam 838 defa okunmuştur