Genel Merkezden Saygılı’ya takdir

Genel Merkezden Saygılı’ya takdir

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayglı’yı ziyaret eden ve yapılan çalışmaları istişare eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, “Kırıkkale’de AK Partinin Hizmet Anlayışı Var” dedi

A+ A-

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayglı’yı ziyaret eden ve yapılan çalışmaları istişare eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Saygılı’nın belediyenin hizmet anlayışını ve gönül belediyeciliği gayretlerini takdirle karşıladıklarını söyledi.



İstişarede Bulundular

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Kırıkkale’ye olan ilgisi devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin geçmiş aylardaki ziyaretinin ardından 25. ve 26. dönem AK Parti Aydın Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayglı’yı makamında ziyaret ederek şehirde yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunup, Kırıkkale Belediyesince yürütülen bir takım projeleri yerinde inceledi.

 

Kırıkkale’de ki Değişimi Gözlemliyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ve Kırıkkale Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, özellikle son dönemde yapılan yatırımlarla şehrin kimliğinin değiştiğine Ankara’dan şahit olduklarını belirten Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, “Başkanımız Saygılı, Kırıkkale’ye olan hizmet süresini oldukça verimli kullanıyor. Bizler AK Parti Genel Merkezi olarak belediye başkanlarımızın yaptığı güzel, beldesine, insanına faydalı her türlü hizmetin yanındayız. Başkanımız Saygılı, Kırıkkale’de olan hizmet serüveninde önümüzde ki iki yıl sonra yapılacak seçimlerde Kırıkkale’de çıtayı fazlasıyla artırmış, Kırıkkale insanımızın gönlünü almış bir şekilde ilerliyor. Başarısını ve geri dönüşlerden yakından takip ediyoruz”şeklinde konuştu.


İstişareye Önem Veriyoruz

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, tüm Belediye Başkanlarımız olduğu gibi Başkanımız Mehmet Sayglı’da Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradenin bir noktada temsilini yerine getirdiğine şahit olduklarını söyleyerek, Belediye başkanları ile istişareye önem verdiklerini belirterek "Bizim belediyeciliğimiz hizmet belediyeciliğidir. Burada kim yaşıyorsa hepsi bizim başımızın tacıdır, Hizmet ederiz. Vatandaş bizi hizmet için seçiyor diyerek hareket ederiz. Çok şükür bunu başardık. Sosyal belediyecilik de bizimle başladı. Fakir fukaranın, garibanın yanında olduk. Biz Belediye Başkanlarımız ile olan istişareye önem veriyoruz. Ankara üzerinden yapılması gerekenler varsa milletvekillerimiz zaten takip ediyoruz. Biz de genel merkez yönetimi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği yetki ile buralarda çalışma yaparak istişarelerde bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.



Kırıkkale’de ki Gayreti Görüyoruz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın elindeki imkanları güzel bir başarıyla ortaya koyduğunu söyleyen Öz, ortaya konulan çıtanın daha yükseğe çıkarmak için her türlü desteğe vermeye hazırız dedi.  Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Öz’e daha sonra Kırıkkale’de hayata geçirmeye başladıkları yatırımların bir kısımlarını yerlerinde aktardı. Başkan Saygılı, İl Başkanı Mustafa Kaplan ve Öz ile birlikte ilk olarak hızla ilerleyen Bilim Merkezinde ve Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde Öz, Kırıkkale’de ki gayreti gözlerimizle de gördük, şahitte olduk, Başkanımız Saygılı’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı Kırıkkale’de çok iyi temsil ettiğini gözlemledik. Gerek hizmet belediyecilik gerekse sosyal Belediyecilikte hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Gençlere Önem Veriyoruz

Başkan Saygılı, Kırıkkale’de gençlere yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını bunlardan biri geleceğin bilim insanlarını yetiştirecek, gençleri bilime yönlendirecek ve teşvik edecek olan Bilim Merkezi’nin yakın zamanda hizmete açılacağını, buraya gelen gençlerin, çocukların sosyal aktivitelerin içinde olması için birde buz pisti yapımına devam ettiklerini belirttiler. Öz Kırıkkale Belediyesi’nin Gençlik Merkezini ziyaretinde ise Başkan Saygılı burada gençlerin gelerek ev ortamında güvenle öğrencilerin sınavlara hazırlandıklarını, kendilerinin de bir takım eğitim materyalleri dağıtmak sureti ile gençlere yardımcı olduklarını belirtti.  

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile birlikte Sanayi Mahallesinde konuk oldukları ailenin hanesinde birlikte sohbet ederek, hane halkı ve çocuklar ile sohbet ederek, istek ve taleplerini dinlendiler. 


Bu haber toplam 790 defa okunmuştur