Can Yatırımların Kırıkkale'ye Gelmesini Sağlıyor

Can Yatırımların Kırıkkale'ye Gelmesini Sağlıyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili, Ramazan Can Kırıkkale'ye gelecek olan yatırımlar için gerek bakanlıklar gerekse Genel Müdürlükler ile görüşerek yatırımların Kırıkkale'ye gelmesini sağlıyor.

A+ A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 27. dönem yasama yılının başlamasının ardından Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Ramazan Can'da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Can Kırıkkale'ye gelecek olan  yatırımlar için gerek bakanlıklar gerekse Genel Müdürlükler ile görüşerek yatırımların Kırıkkale'ye gelmesini sağlıyor.

YATIRIMLARI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can 27. dönem yasama yılı başlamasının ardından  Kırıkkale İçin çalışmalara aralıksız devam ediyor. Kırıkkale'ye gelecek yatırımları her fırsatta TBMM'de dile getiren  Can  yeni yasama yılında da yatırımları takip etmeye devam ediyor.

BAKANLIKLAR VE GENEL MÜDÜRLÜKLER İLE GÖRÜŞÜYOR

Kırıkkale'ye bir çok yatırımın gelmesine katkı sağlayan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can yeni yasama yılında da aralıksız çalışmalarına devam ediyor.  Kırıkkale'ye gelecek olan  yatırımlar için gerek bakanlıklar gerekse Genel Müdürlükler ile görüşerek yatırımların Kırıkkale'ye gelmesini sağlıyor.

 HER FIRSATTA HALKIN İÇİNDE

Meclis tatil günlerinde Kırıkkale'ye gelen Can  vatandaşların dilek ve isteklerini yerine getiriyor. Kırıkkaleli vatandaşlar ise Milletvekili Can'a her fırsatta yanında oldukları için teşekkür ettiler.

 

 


Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur