Amacımız Bu Aziz Millete Hizmet Etmek

Amacımız Bu Aziz Millete Hizmet Etmek

Ak Parti’de kongre sürecinin başlaması ile ilk olarak Keskin İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

A+ A-

Ak Parti’de kongre sürecinin başlaması ile ilk olarak Keskin İlçe Kongresi gerçekleştirildi.  Keskin ilçe kongresine katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada “Amacımız  aziz millete hizmet etmek”şeklinde konuştu 


Kongre sürecinin başlaması ile birlikte Ak Parti Kırıkkale Keskin ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak giren Mevcut Başkan Halim Bulut tekrar ilçe başkanlığına seçildi. 



Keskin kapalı spor salonunda gerçekleştirilen kongrede koronavirüs tedbirleri alınarak başlandı. Divanın oluşturulmasının ardından  Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdiği mesajın okunmasının ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi.


Kongrede konuşma yapan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Keskin için yapılan projeleri ve yapılacak projeleri takip ettiklerini ifade etti. 


Koronavirüs tedbirleri alınarak kongrelerin başladığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “31 Mart seçiminin ardından Keskin seçimi ikinci kez yapıldı. Bizler Keskin için elimizden geleni yapıyoruz. Hepimiz bu davadan seçilen insanlarız amacımız  aziz millete hizmet etmek. Hep birlikte milletimize hizmet ediyoruz. Bizler aynı geminin içerisindeyiz” İfadelerini kullandı. 


Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Mevcut Başkan Halim Bulut tekrar ilçe başkanı olarak seçildi. 



Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Son Dakika 


Bu haber toplam 1512 defa okunmuştur