AK Gençlikte Özaslan, güven tazeledi

AK Gençlikte Özaslan, güven tazeledi

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı, 6’ncı olağan kongresini gerçekleştirdi.

A+ A-

Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Halil Özaslan, genç üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.


AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı, 6’ncı olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Halil Özaslan, genç üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi




Özaslan, “ AK Parti 6. Olağan il gençlik kolları kongremize hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Konuşmalarıma Bu güne kadar partimizde görev almış gençlik kolları il başkanlarıma, kadın kolları il başkanlarıma, ana kademe il başkanlarıma ve tüm yönetimlerimize, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize ve de başımızın tacı değerli yol arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetler için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve de şükranlarımızı sunuyoruz.” “Bir gençlik.  Zaman bendedir ve mekân bana aittir şuurundan bir gençlik.  Yeni bir devrenin önünde dimdik bekleyen bir gençlik Kökü ezelde ve dalı ebedde bir davanın aşkına idrakine sahip bir gençlik.  Kim var diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan, ben varım cevabını veren bir gençlik olarak memleketimize hizmet edeceğimize söz veriyoruz. Değerli kardeşlerim; Bizlerin bir hayali var. Nedir o hayal; “İslam Sancağı altında Büyük Türkiye”. Bu ülkenin geleceği olan biz gençler olarak ilim, sanat, edebiyat, islam, tarih, gelenek, görenek başta olmak üzere birçok alanda kendimizi yetiştirerek hayalimizin peşinden koşmaktayız. 31 ocak 2020 tarihinde genel merkezimin taktiri ile il başkanlığı görevi tebliği edildi. Bu süre zarfında pandemiye rağmen 12 ay içerisinde toplam 268 kalem program yaptık. Üye çalışmalarında türkiye 2. Olduk ve hedefi tamamlayan  türkiye’ deki 4. Teşkilat olduk. Elhamdülillah  Gidilmedik ilçe ayak basılmadık mahalle bırakmadık. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve maddi manevi destek olan başta Genel merkezimize, milletvekilimize, belediye başkanımıza, il başkanımıza, kadın kolları başkanımıza önceki dönem il başkanımıza ve yönetimine ve değerli yönetim kurulumdaki yol arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum."


Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur