İMAMOĞLU İLE GENEL MERKEZİN ARASINI ÖNAL MI BOZDU?

İMAMOĞLU İLE GENEL MERKEZİN ARASINI ÖNAL MI BOZDU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kırıkkale ziyareti Genel Merkezi karıştırdı.

A+ A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kırıkkale ziyareti Genel Merkezi karıştırdı.

Kayseri dönüşü Kırıkkale’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kırıkkale’de Genel Başkan gibi karşılanması CHP Genel Merkezini karıştırdı. Genel Merkezin CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’ı ve İl Onur Yüksel Bozdağ'ı uyarmasın rağmen Önal ve Bozdağ Genel Merkez uyarılarını dikkate almayıp İmamoğlu’nu Genel Başkan gibi karşılattı. 

Gazeteci Zafer Şahin bugünkü köşesinde yazdığı yazıda konun detaylarını açıkladı, Zafer Şahin Köşesinde, “….. Kayseri’den sonra soluğu Kırıkkale’de alıyor. İmamoğlu’nun kente geleceğini  CHP Milletvekili Ahmet Önal duyuruyor partililere! İmamoğlu ve Önal’ın resimlerinin yan yana olduğu “İmamoğlu Kırıkkale’mizi ziyaret edecek”  afişi genel merkezi karıştırıyor.
Bir grup başkanvekili Ahmet Önal’ı arıyor. Bir genel başkan yardımcısı da Kırıkkale İl Başkanı’nı... İmamoğlu’nun karşılanmaması, ziyaretin gövde gösterisine dönüşmemesi gerektiği lisanımünasiple anlatılıyor. Ama kimse bu uyarıları takmıyor. İmamoğlu, Kırıkkale’de CHP Genel Başkanı gibi karşılanıyor. Ziyaret İBB’nin resmi sitesinden coşkulu  kalabalığın görüntüleriyle “İmamoğlu Kırıkkale’de” diye duyuruluyor.
Bitmedi… İmamoğlu, kendisine karşı her yerde parti örgütlerini uyaran genel merkeze sitem telefonu açıyor. Telefonun öbür ucundaki bir genel başkan yardımcısına “Kemal Bey’e gaz verip durmayın. Seçilme şansı yok, Türkiye’ye kötülük yapıyorsunuz” diyor.   
Bu işin gittiği yer çok açık. Kemal Bey muhalefeti dizayn edip, Cumhurbaşkanı adayı olacağım diye uğraşırken partiyi de adaylığı da İmamoğlu’na kaptırabilir.
Yazın bir köşeye... “Adayımız İmamoğlu olmalı” diyen belediye başkanı, il başkanı, hatta milletvekillerinin açıklamalarını okumamız yakındır.


Bu haber toplam 507 defa okunmuştur