ÇAKMAKLI İSTİFA ETTİ

ÇAKMAKLI İSTİFA ETTİ

MHP Keskin ilçe başkanı Zafer Çakmaklı Görevinden istifa etti.

A+ A-



MHP Keskin ilçe başkanı Zafer Çakmaklı Görevinden istifa etti.

MHP Keskin ilçe Başkanı Zafer Çakmaklı, İlçe başkanlığı görevinden istifa etti. Çakmaklı istifa gerekçesi olarak Milletvekili Halil Öztürk ile anlaşamadıklarını ifade etti.

MHP Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı İstifasının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “2017’yılında sn Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin takdirleriyle Mhp Keskin ilçe başkanı olarak görev aldım o günden bu güne elimden geldiği kadar teşkilatıma,davama hizmet ettim lakin son zamanlarda milletvekilimiz Halil ÖZTÜRK’le görüş ayrılığına,memleket ayrılığa düştük o siyasi gelecek kaygısına düştü ben ise teşkilat çıkar ve menfaatlerinin kaygısına düştüm lakin bu kutuplaşmanın partime teşkilatıma ve canımdan çok sevdiğim dava arkadaşlarıma,teşkilat başkanlarıma zarar vermemesi adına Milliyetçi Hareket Partisi Keskin ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum.
Halil ÖZTÜRK sulakyurtlu ben keskinliyim
Halil ÖZTÜRK partili ben ülkücüyüm
Dün Halil ÖZTÜRK’ün yüzüne,danışmanlarına ve yalakalarına ne söylediysem yine aynısını ifade etmek istiyorum bizde teşkilat esastır bir zafer gider bin zafer gelir teşkilatımın çıkar ve menfaatleri şahsi çıkar ve menfaatlerimizin üzerindedir.
Değerli dava arkadaşlarım,ülküdaşlarım haklarınızı helal edin benim varsada helal olsun selam saygı ve hürmetlerimle..
Kamu oyuna saygı ile duyrulur.. Zafer ÇAKMAKLI” İfadelerine yer verdi. 


Bu haber toplam 988 defa okunmuştur