Başkan Sarıaydın,  Her Zaman Sahadayız

Başkan Sarıaydın, Her Zaman Sahadayız

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Turgay Sarıaydın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+ A-

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Turgay Sarıaydın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarıaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri Esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiler.

 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SELAMLARINI İLETİLER

AK Parti  İl Başkanlığ Merkez İlçe Başkanlığı ve tüm birimleri ile saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri   Esnafları ziyaret eder Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiler.  Çalışmalar hakkında esnaflar ile birlikte istişarede bulunan Sarıaydın 2023’de rekor oy alacaklarını belirtti.

 

HER ZAMAN SAHADAYIZ

Vatandaşlar ve esnaflar ile parti olarak her zaman iç içe olduklarını ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “ Partimizi tüm kademeleri saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İl Başkanımız, Kadın, Gençlik Kollarımız, Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız ve ilçe teşkilatlarımız saha çalışmaların vatandaşlarımız ile görüşmelerine devam ediyor. Parti olarak her zaman vatandaşlarımız esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.  Cumhur ittifakı olarak 2023 seçimlerinde zaferle taçlandıracağız.” İfadelerini kullanıldı.


Bu haber toplam 442 defa okunmuştur