Saygılı’nın Projesine Erdoğan Onayı

Saygılı’nın Projesine Erdoğan Onayı

Jandarma Genel Komutanlığına ait Mühimmat Depo Komutanlığının Kırıkkale'ye getirilmesi ve Jandarmanın uluslararası tatbikatları gerçekleştirebileceği Jandarma Eğitim Birliğinin Kırıkkale'ye kurulacağı müjdesini verdi.

A+ A-



Delice ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın uzun süredir üzerinde durduğu ciddi girişimlerde bulunduğu Jandarma Genel Komutanlığına ait Mühimmat Depo Komutanlığının Kırıkkale'ye getirilmesi  ve Jandarmanın uluslararası tatbikatları gerçekleştirebileceği Jandarma Eğitim Birliğinin Kırıkkale'ye kurulacağı müjdesini verdi. 

KIRIKKALE, JANDARMANIN YENİ MERKEZİ OLUYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın gündeme getirdiği, her kulvarda da takipçisi olduğu, Kırıkkale'nin sosyal kültürel gelişimini ve şehir ekonomisine katkı sağlayacağına inandığı Jandarma Depo Komutanlığının ve Jandarma Eğitim Birliğinin Kırıkkale'ye getirilmesi hususunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Delice mitinginde önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın mesajları Kırıkkalelileri heyecanlandırdı.

ROKET ÜRETİM VE GELİŞTİRME MERKEZİ GELİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada " Erdoğan "Jandarma Genel Komutanlığına ait Mühimmat Depo Komutanlığını Kırıkkale'ye taşıyoruz, yine Jandarma'mızın uluslararası tatbikat yapabileceği Jandarma Eğitim Birliğini Kırıkkale'ye getiriyoruz. Roket üretim ve geliştirme tesisi Kırıkkale'de kuruluyor. Türkiye'de ilk ve tek Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi nerede Kırıkkale'de, buranın özelikle insansız  kara araçları tasarım ve üretim merkezi haline getirilmesi için Savunma Sanayi Başkanlığında çalışmalar yürütülüyor. Bir özel sektör firmamız tarafından Kırıkkale'ye F-16 ve SİHA bomba üretim ve dolum tesisi kuruluyor" dedi. 


Bu haber toplam 3550 defa okunmuştur