Saygılı, Açılışı Yapılan Esnafları  Ziyaret Etti

Saygılı, Açılışı Yapılan Esnafları Ziyaret Etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı normalleşme sürecinde açılan Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

A+ A-

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan ve  açılışı yapılan Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri ziyaret etti. Ekipleri  açılışı yapılan işletmelerde dezenfekte çalışması yaptı.  Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı  yapılan çalışmaları ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler diledi.  

İNŞALLAH ZORLU SÜRECİ ATLATACAĞIZ
Kırıkkale’de faaliyet gösteren Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri  Belediye ekipleri tarafından Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathanelere dezenfekte çalışması yapıldı. Yapılan çalışmaları yerinde kontrol  eden Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, pandemi sürecinde işyeri kapalı olan esnafa çeşitli şekillerde destek olmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Saygılı, “Kapalı olan Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathaneleri açıldı. Onlar işyerlerinin açıldığı ilk gün hijyenik ortamda kişisel bakımlarının gerçekleştirilmesi için aynı zamanda bu işyerlerimizi dezenfekte etmeye başladık. ilerleyen Periyotta düzenli olarak esnafımızın işyerlerini dezenfekte edeceğiz. Tedbirlere sıkı sıkıya bağlı olur isek inşallah zorlu süreci atlatacağız” dedi.

ESNAFTAN TEŞEKKÜRLER 
Restoran, Kafe, Çay Ocağı ve Kıraathane işletmesi esnaflarımızda bu zorlu süreçten en çok etkilenen kesim kendileri olduklarını, özellikle Ramazan ayı için beklentilerinin yüksek olduğunu ancak bu dönemi kapalı olarak geçirdiklerini belirterek Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı işyerlerini açtıkları ilk gün yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. Bu süreçte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın  bağlı oldukları odalar ile irtibatlı olduklarını, desteklerini bu vesile ile hissettiklerini dile getirdiler. 



Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur