Millet Bulvarı Yürüyüş Yolu çalışması sürüyor

Millet Bulvarı Yürüyüş Yolu çalışması sürüyor

Kırıkkale Belediyesi, 2020 yılının Aralık ayında yapımına başlanan ‘Millet Bulvarı Yürüyüş Yolu’ projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+ A-

Kırıkkale Belediyesi, 2020 yılının Aralık ayında yapımına başlanan ‘Millet Bulvarı Yürüyüş Yolu’ projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, çalışmaların hızla devam ettiği bildirildi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE’ye ait bazı araziler için girişimlerde bulunmuş ve söz konusu arazilerin Kırıkkale Belediyesi’ne devredilmesini sağlamıştı. Ardından bu arazilerde; Şehir parkı, MKE Sosyal tesisleri, Şehitlik Parkı, Kırıkkale Evleri ve 564 konut projesi yürütülmüştü. Son olarak ise geçtiğimiz yıl Aralık ayında Millet Bulvarı Yürüyüş Yolu projesi hayata geçirilmiş ve çalışmalara başlanmıştı. Belediye’den yapılan açıklamada; çalışmaların hızla devam ettiği ve proje tamamlandığı zaman 1,2 kilometrelik bir yürüyüş ortaya çıkacağı belirtildi.

“GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”
Yürüyüş yolunda kauçuk tartan zemin ve andezit taş döşeme işlemlerinin yapıldığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale Belediyesi olarak halkımızdan aldığımız emanete en iyi şekilde sahip çıkıp, birbirinden güzel projeleri kendilerine armağan etmek istiyoruz. Bu kapsamda da Millet Bulvarına güzel bir yürüyüş yolu çalışmalarına başladık. Çalışmalar tamamladığında Kırıkkale’mizin girişindeki bu nokta güzel bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.


Bu haber toplam 996 defa okunmuştur