Kırıkkale Belediyesi çiçek satış noktası açıldı

Kırıkkale Belediyesi çiçek satış noktası açıldı

Kırıkkale Belediyesi’nin çiçek satış noktası açıldı

A+ A-

Kırıkkale Belediyesi’nin çiçek satış noktası açıldı


ÇİÇEKLER UYGUN FİYATA SATILIYOR
Kırıkkale Belediyesi’ne ait seralarda mevsimlik çiçek üretimi sürüyor. Parkları süsleyen kışlık ve yazlık çiçekleri kendi işçileriyle en uygun maliyetle üreten Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Evleri’nde açtığı çiçek satış noktası ile vatandaşlara da satış yapıyor. Uygun fiyata satılan çiçekler, Kırıkkaleli vatandaşların ilgisini çekiyor. Tarihi Kırıkkale Evleri’nde açılan çiçek satış noktası, hafta içi 09.00-17.00 saatleri arası hizmet veriyor.

“KIRIKKALE’NİN TEK BİR KURUŞUNU İSRAF ETMİYORUZ”
Yeni hizmete ilişkin açıklamalardan bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Kırıkkalelilerin tek bir kuruşunu israf etmiyor, halkımızın yararına kullanıyoruz. Seralarımızda işçilerimizin alın teriyle ürettiği çiçekleri parklarımıza, refüjlere dikiyoruz. Bu seralarımızda ürettiğimiz bitki ve çiçekleri de şimdi gelen talepler üzerine uygun şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.


Kırıkkale, Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haber Canlı, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale, Kırıkkale Hava durumu, Kırıkkale Vefat edenler, Kırıkkalespor, Kırıkkale

#Kırıkkalehaber


Bu haber toplam 722 defa okunmuştur