JÖAK  Eğitim Birliği   Kırıkkale'ye geliyor

JÖAK Eğitim Birliği Kırıkkale'ye geliyor

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, JÖAK Eğitim Birliğini Kırıkkale'ye taşıyoruz. Belediye Başkanımız 17 Bin Dönüm arazi Buldu ve tahsisi gerçekleşti" dedi.

A+ A-

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları  Müdürleri tarafından karşılandı.

 

Şeref Defterini imzaladı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ilk olarak Belediye Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra makamda ziyareti anısına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Başkan Saygılı’ya plaket taktim etti. Başkan Saygılı ise günün ansına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e plaket taktim etti.

 Çeşitli yatırımlar yapacağız

Ziyarette konuşan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, “Kırıkkale kendi memleketim olduğu için ve sizlerle bir arada olduğum için ayrıca mutluyum. Tüm hemşerilerimize hürmetlerimi sunuyorum. Kırıkkale'de Jandarma olarak çeşitli yatırımlar yapacağız JÖAK  Eğitim Birliğini Kırıkkale'ye taşıyoruz. Belediye Başkanımız 17 Bin Buldu ve tahsisi gerçekleşti" dedi.

 Depo ve JÖAK  Eğitim Birliği 

Depo ve JÖAK  Eğitim Birliği  proje ihalesinin çıktığı söyleyen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin konuşmasında, " bu yatırımlar Kırıkkale'ye güç katacak. Belediye Başkanımız ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Jandarma Teşkilatı Kırıkkale'de uluslar arası eğitimlere ev sahipliği yapacak" diye konuştu

Arazide incelemelerde bulundular

Başkan Saygılı Ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getirerek Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin’i ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Ziyaretin ardından getirerek Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin , Başkan Saygılı, Vali Yunus Sezer ve beraberindeki heyet yatırım yapılacak arazide incelemelerde bulundular .


Bu haber toplam 3509 defa okunmuştur

HABERE YORUM YAPIN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

HABERE YAPILAN YORUMLAR


Henüz Yapılmış yada Onaylanmış Bir Yorum Bilgisi Bulunamadı.