Bayramda kurallar ihmal olmasın

Bayramda kurallar ihmal olmasın

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kurban Bayramı’nda vatandaşın rehavete kapılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

A+ A-

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale halkının ve bütün İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.


 Bayram günlerinin milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günler olduğunu ifade eden Saygılı, Bayramda maske mesafe ve hijyen kuralarına uyularak kurbanların kesilmesini belirtti. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Kurban, bir teslimiyetin simgesi olup; inancımız gereği kesilen kurbanlarla yaradanımıza bağlılık ve teslimiyetimizi göstereceğiz. Bu Kurban Bayramı’nda kutsal topraklarda bulunan ve Hac vazifesini yerine getirmeye hazırlanan tüm Hacılarımızın ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını diliyorum.

 Saygılı, “Eşsiz fedakârlık sergileyerek bizlere bu vatanı emanet bırakan aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Bu vesile ile tüm Kırıkkaleli hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın vatanımıza, milletimize ve İslam âlemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi. 
Kırıkkalehaber,Kırıkkale,haber,kırıkkalebayram,kurban,kurbanbayramı, 


Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur